ایمپلنت دندان

جای دندانت خالی نباشه

درگذشته افرادی که به هردلیلی از جمله کهولت سن، دندان‌های خود را از دست می‌دادند، با مشکل جای خالی دندان‌ها روبه‌رو بودند، اما در حال حاضر با پیشرفت علم و تکنولوژی این مشکل برطرف شده است. امروزه یکی از درمان‌های مراقبتی دندانپزشکی موثر و  پرطرف‌دار ایمپلنت دندان است که انتخاب بسیار مناسبی برای پرکردن جای خالی دندان‌ها است. این تکنولوژی پیشرفته بر اساس پایه‌ای از فلز تیتانیوم یا مواد بیولوژیکی سازگار با بدن انسان با ماندگاری بلندمدت، عمل می‌کند که در حقیقت به‌عنوان ریشه مصنوعی دندان به‌کاربرده می‌شود.

ایمپلنت دندان نه‌تنها عملکرد طبیعی دندان‌ها را تضمین می‌کند بلکه سبب بهبود زیبایی افراد نیز می‌شود. اما به طور دقیق ایمپلنت دندان چیست؟ در این مقاله از وبسایت دکتر اردوان صنفی ما به معرفی ایمپلنت دندان، بررسی دقیق این فرآیند پیچیده و شرح انواع مختلف ایمپلنت‌ها می‌پردازیم برای کسب آگاهی بیشتر و دریافت اطلاعات جامع در مورد ایمپلنت دندان تا پایان این مطلب با ما همراه باشید.

برای دریافت مشاوره با ما در تماس باشید:

راه های تماس با ما :

آدرس کلینیک مرکزی: تهران، شریعتی، بالاتر از پل سید خندان، خیابان خواجه عبدالله انصاری، پلاک ۱۷۲ طبقه اول، واحد ۵

ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان چیست؟

ایمپلنت دندان یک روش درمانی است که می‌تواند برای جایگزین‌کردن دندان‌های از دست رفته کمک کند و  به بهبود صحبت کردن، جویدن و زیبایی کمک کند. در واقع ایمپلنت دندان یک روش جایگزینی دائمی دندان‌های از بین رفته است که با جایگزین‌کردن ریشه‌ دندان از دست رفته به واسطه‌ی یک‌پایه فلزی که معمولا از جنس تیتانیوم می‌باشد، در استخوان فک انجام می‌شود.

تیتانیوم به دلیل اینکه با بدن انسان سازگاری دارد در این اغلب ایمپلنت‌های دندانی، استفاده می‌شود. ایمپلنت یک جسم خارجی به شمار نمی‌رود و با قرارگرفتن در استخوان فک بیمار به‌مرور زمان با آن سازگار می‌شود. اگر پس از قرارگرفتن ایمپلنت در فک به طور صحیح از آن نگهداری و استفاده شود، ماندگاری و طول عمر بالایی خواهد داشت.

برای اینکه اقدام به ایمپلنت دندان کنید باید حتما مراحل آن را بدانید. این کار به شما کمک می کند پیش از اقدام بدانید که چه زمانی را باید صرف کنید. ترتیب انجام این کار به شرح زیر است:

  1. مشاوره و بررسی اولیه توسط پزشک
  • دندانپزشک متخصص ایمپلنت
  • بررسی وضعیت دهان و دندان
  • تعیین تعداد ایمپلنت‌های مورد نیاز
  • توضیح درباره انواع ایمپلنت

2. جراحی کاشت ایمپلنت

  • بی‌حسی موضعی یا عمومی
  • ایجاد حفره در استخوان فک
  • قرار دادن ایمپلنت
  • بستن لثه

3. بهبود و استخوان‌سازی

4. ساخت و نصب روکش

یکی از بهترین راه ها برای اینکه بتوانید بهترین دکتر ایمپلنت در تهران و یا هر شهر دیگری راپیدا کنید این است که از کسانی که ایمپلنت دندان انجام داده اند سوال بپرسید.

اینفوگرافی مراحل ایمپلنت دندان

برای دریافت مشاوره با ما در تماس باشید:

راه های تماس با ما :

آدرس کلینیک مرکزی: تهران، شریعتی، بالاتر از پل سید خندان، خیابان خواجه عبدالله انصاری، پلاک ۱۷۲ طبقه اول، واحد ۵

در گذشته تنها گزینه برای کسانی که دندان‌هایشان را به هردلیلی از دست داده بودند، استفاده از پروتزهای دندان بود اما امروزه با پیشرفت علم پزشکی ایمپلنت به‌عنوان بهترین روش در دسترس است. ایمپلنت علاوه بر ماندگاری و دوام بالا دارای ظاهر طبیعی می‌باشد که بسیار شبیه به دندان‌های واقعی هستند و زیبایی لبخند را به‌صورت بازمی‌گرداند. همچنین ایمپلنت باعث سلامت فک می‌شود و از تحلیل رفتن استخوان فک جلوگیری می‌کند. و این مسئله بسیار حائز اهمیت است چرا که معمولا پس از خرابی و ازدست‌دادن دندان‌ها، استخوان فک تحلیل می‌رود و ضعیف می‌شود.

مراحل ایمپلنت دندان معمولا از مشاوره با دندانپزشک شروع می‌شود.  دندانپزشک وضعیت دندان‌ها و لثه‌ها را بررسی می‌کند. این معاینه همراه با گرفتن عکس‌های رادیوگرافی و اسکن سه‌بعدی برای بررسی شرایط استخوان فک خواهد بود.

برخی از بیماران ممکن است قبل از نصب ایمپلنت نیاز به جراحی‌های دیگری نیز داشته باشند تا استخوان فک به طور کامل برای نگهداری ایمپلنت آماده شود. در مرحله بعدی، جراحی ایمپلنت آغاز می‌شود. در این بخش معمولا پایه‌ای فلزی از جنس تیتانیوم در استخوان فک قرار داده شده تا به‌جای ریشه دندان عمل کند. بدین منظور پزشک شکافی در لثه ایجاد می‌کند. این فرآیند معمولا با بی‌حسی انجام می‌شود. اما در شرایط خاص ممکن است از بیهوشی عمومی نیز استفاده شود.

بعد از نصب پایه ایمپلنت یک دوره بهبودی لازم است و مدت زمان دوره بهبودی بسته به هر فرد ممکن است متفاوت باشد. اما عموما چندماهی طول می‌کشد. وقتی که ایمپلت کاملا جوش خورده و بافت اطراف ترمیم شده باشد، فرآیند قالب‌گیری و ساخت روکش دندان انجام می‌شود. در چند مرحله روکش تست و ایرادات آن برطرف می‌شود تا کاملا در دهان راحت و مناسب باشد.

درمان ایمپلنت به‌خودی‌خود فاقد درد است اما در موارد خاص که درمان به دلیل نیاز به کار بیشتر، زمان زیادی طول می‌کشد ممکن است اثر داروی بی‌حسی کم شود که در این صورت مجددا باید تزریق داروی بی‌حسی تمدید شود.

برای دریافت مشاوره با ما در تماس باشید:

راه های تماس با ما :

آدرس کلینیک مرکزی: تهران، شریعتی، بالاتر از پل سید خندان، خیابان خواجه عبدالله انصاری، پلاک ۱۷۲ طبقه اول، واحد ۵

میزان دوام ایمپلنت

یکی از اصلی ترین مزایای ایمپلنت دندان مربوط به دوام و طول عمر زیاد لمینت است. برای زیبا تر شدن لبخندتان همین حالا تماس بگیرید

دریافت نوبت معاینه

ساعات کار کلینیک

  • شنبه 10:30 الی 19:00
  • یکشنبه 10:30 الی 19:00
  • دوشنبه 10:30 الی 19:00
  • سه شنبه 10:30 الی 19:00
  • چهارشنبه 10:30 الی 19:00
  • پنجشنبه 10:30 الی 14:00

انواع مختلف ایمپلنت دندان

ایمپلنت دندان انواع مختلفی از نظر اندازه مدل، جنس و برند دارد که بر اساس نیاز و شرایط بیمار از میان‌ آن‌ها مناسب‌ترین انتخاب می‌شود. چندین نوع ایمپلنت داریم که بر اساس جایگاه، طول و قطر، جنس، برند، شکل ظاهری و.. به انواع مختلفی تقسیم می‌شوند و دندانپزشک باید مناسب‌ترین ایمپلنت از نظر تکنیک اجرایی را بنا به نیاز فرد و استفاده کند. انواع مختلف ایمپلنت و انتخاب صحیح آن‌ها سبب کاهش عوارض و افزایش طول عمر و ماندگاری ایمپلنت خواهد شد. در اینجا به بررسی انواع مختلف ایمپلنت دندان به‌طور خلاصه می‌پردازیم.
  • انواع ایمپلنت از نظر جایگاه

ایمپلنت‌ها از نظر جایگاه و محل قرارگیری در فک و استخوان فک به ۳ دسته کلی تقسیم می‌شوند. انتخاب هر روش بستگی به شرایط بیمار، میزان تحلیل‌رفتگی استخوان فک و عوامل دیگر دارد. در ادامه به معرفی انواع ایمپلنت از نظر جایگاه پرداخته می‌شود:
  • ایمپلنت اندواستیل (Endoesteal Implant)

می‌توان گفت این نوع ایمپلنت، ایمپلنتی درون استخوانی است و برای اکثر افراد مناسب است. ایمپلنت اندواستیل پرکاربردترین و مطمئن‌ترین نوع ایمپلنت است که به شکل پیچ‌ها، صفحات و یا استوانه‌ها مستقیما درون استخوان فک قرار می‌گیرد. این ایمپلنت‌ها مستقیما در استخوان فک جایگذاری شده و پس از بهبودی تاج دندان بر روی آن‌ها نصب می‌شود. این روش برای افرادی مناسب است که ساختار استخوانی سالم دارند. معمولا از ۲ پیچ و ۱ اباتمنت تشکیل شده و دارای ساختار استوانه، پیچی و عرضی هستند. جنس این ایمپان‌ها اغلب تیتانیوم، سرامیک و زیرکونیوم است.
  • ایمپلنت ساب پریواستیل (Subperiosteal Implant)

این ایمپلنت‌ها در زیر لثه اما روی استخوان فک قرارمی‌گیرند. ایمپلنت ساب پریواستیل معمولا برای بیمارانی استفاده می‌شود که استخوان فک آن‌ها ارتفاع لازم و کافی را ندارد و همچنین تمایلی به انجام جراحی افزایش حجم استخوان (بون گرفتینگ) ندارند. در هنگام استفاده از این نوع ایمپلنت هیچ شیار و شکافی روی استخوان فک ایجاد نمی‌شود و و برای افرادی که تراکم استخوان ضعیف دارند، بسیار مناسب است. این نوع ایمپلنت قدرت استحکام بالایی دارد و در این روش ترمیم لثه راحت انجام می‌شود. ایمپلنت ساب پریواستیل از قاب فلزی تشکیل شده که از جنس کروم، کبالت یا مولیبدن است.
  • ایمپلنت زیگوماتیک (Zygomatic Implant)

این نوع ایمپلنت یکی از پیچیده‌ترین و سخت‌ترین انواع ایمپلنت است که در استخوان زایگوماتیک گونه گذاشته می‌شود و در مواردی کاربرد دارد که فک دارای فضای کافی برای کاشت ایمپلنت نباشد. این روش ایمپلنت متداول نیست و تنها در موارد خاص استفاده می‌شود.

برای دریافت مشاوره با ما در تماس باشید:

راه های تماس با ما :

آدرس کلینیک مرکزی: تهران، شریعتی، بالاتر از پل سید خندان، خیابان خواجه عبدالله انصاری، پلاک ۱۷۲ طبقه اول، واحد ۵

ایمپلنت دندان
  • انواع ایمپلنت بر اساس جنس

ایمپلنت‌ها از مواد مختلفی تهیه می‌شوند که هر کدام ویژگی‌ها و مزایای خاص خود را دارند. انتخاب جنس ایمپلنت مبتنی بر شرایط بیمار و صلاحدید دندانپزشک انجام می‌شود. رایج‌ترین انواع ایمپلنت دندانی بر اساس جنس عبارت‌اند از:
  • ایمپلنت زیرکونیا ( Zirconia dental implants)

ایمپلنت‌های زیرکونیا به‌عنوان جایگزین ایمپلنت‌های تیتانیومی استفاده می‌شوند و نسبت به دیگر ایمپلنت‌ها از نظر نحوه کاشت به مدت زمان کمتری نیاز دارند. قسمت زیر و روی ایمپلنت زیرکونیا به‌هم متصل است و به لثه پیچ می‌شود و سپس تاج روی آن قرار می‌گیرد. ایمپلنت زیرکونیا از نظر بیولوژیکی با بدن انسان سازگار است و استحکام بالایی دارد. رنگ سفید این ایمپلنت سبب زیبایی دندان می‌شود. ایمپلنت زیرکونیا برای افرادی که به تیتانیوم حساسیت دارند گزینه بسیار مناسبی است.
  • ایمپلنت تیتانیوم (Titanium implant)

تیتانیوم ضریب مقاومت بالایی در برابر فشار و خوردگی دارد و بسیار سبک است. این نوع ایمپلنت با بدن سازگار می‌باشد و به‌عنوان مهاجم شناخته نمی‌شود. ایمپلنت تیتانیوم به خوبی با استخوان فک جوش خورده و بخشی از آن می‌شود. از مزایای دیگر این ایمپلنت این است که در مقابل سرما و گرما زیاد حساس نیست و طول عمر و دوام بالایی دارد و در صورتی که از آن به خوبی مراقبت شود، تا بیست سال ماندگاری دارد. ایمپلنت دندان
  • انواع ایمپلنت بر اساس شکل ظاهری

ایمپلنت‌ها از نظر شکل ظاهری نیز به انواع مختلفی تقسیم‌بندی می‌شوند. برای هر فرد و هر دندان ممکن است از نوع مختلفی ایمپلنت استفاده شود. انواع ایمپلنت از نظر شکل ظاهری عبارت‌اند از:
  • ایمپلنت استوانه‌ای (پیچی)

این نوع ایمپلنت‌ها بیشترین استفاده را دارند. طراحی پیچ مانند آن‌ها به استخوان فک اجازه می‌دهد تا درون شیارهای ایمپلنت رشد کند و اتصال قوی‌تری ایجاد شود.
  • ایمپلنت مخروطی

نوعی از ایمپلنت که دارای شکل مخروطی در قسمت پایین است. شکل مخروطی این ایمپلنت این امکان را می‌دهد که به‌طور موثری در استخوان فک قرار گیرد. در موقعیت‌هایی که استخوان فک کمی تحلیل رفته باشد و در زمانی که کیفیت استخوان کمی پایین است، این نوع ایمپلنت گزینه مناسبی است.
  • ایمپلنت صاف

این ایمپلنت‌ها صاف هستند و بوسیله فشار در استخوان فک جای‌گذاری می‌شوند. در گذشته بیشتر از ایمپلنت صاف استفاده میشد اما امروزه امپلنت‌های شیاردار رایج‌ترند. این نوع ایمپلنت از دوام و پایداری کمتری نسبت به ایمپلنت‌های شیاردار برخوردار است. این مطلب هم می تواند برای شما مفید باشد : ایمپلنت دندان جلویی

برای دریافت مشاوره با ما در تماس باشید:

راه های تماس با ما :

آدرس کلینیک مرکزی: تهران، شریعتی، بالاتر از پل سید خندان، خیابان خواجه عبدالله انصاری، پلاک ۱۷۲ طبقه اول، واحد ۵

  • انواع ایمپلنت بر اساس سایز

ایمپلنت‌ها از نظر سایز نیز تقسیم‌بندی دارند. انواع ایمپلنت با قطر و طول‌های متفاوت وجود دارد که هر کدام برای یکسری از دندان‌ها اعم از دندان‌های جلو، عقب و یا آسیاب کاربرد دارند. در ادامه به معرفی انواع ایمپلنت از نظر سایز می‌پردازیم.
  • ایمپلنت استاندارد (Standad implant)

قطر این ایمپلن‌ها بین 3.5 تا 4.2 میلی‌متر است. از ایمپلنت استاندارد بیشتر برای بیماران دارای استخوان فک با حجم و کیفیت نرمال استفاده می‌شود. این ایمپلنت‌ها باریک و کوتاه هستند و معمولا برای دندان‌های جلوی دهان استفاده می‌شوند. در شرایطی که استخوان فک ضعیف باشد، ممکن است دندانپزشک برای دندان‌های پشتی نیز از آن‌ها استفاده کند.
  • مینی ایمپلنت (Mini Implant)

این نوع ایمپلنت‌ها کوچکتر از ایمپلنت‌های معمولی هستند و عمدتا برای نگهداری پروتزهای موقت یا بیمارانی که نمی‌توانند از ایمپلنت‌های استاندارد استفاده کنند به کار گرفته می‌شود. این نوع ایمپلنت معمولا برای بیمارانی که همه یا بیشتر دندان‌های خود را از دست داده‌اند، استفاده می‌شود و نیاز به برش و جراحی نسبتا کمتری دارد و البته ارزانتر از گذاشتن ایمپلنت‌های تکی است. از این ایمپلنت‌ها بویژه برای حمایت از دندان مصنوعی استفاده می‌شود که روشی کم تهاجم و مقرون‌به‌صرفه است. قطر ایمپلنت مینی معمولا بین 2 تا 3.5 میلی‌متر است و اغلب برای کسانی استفاده می‌شود که فضای مناسب و کافی در دهان برای کاشت ایمپلنت استاندارد و معمولی در آن وجود ندارد.
  • ایمپلنت پهن (Wide Implants)

قطر ایمپلنت پهن بین 4.5 تا 6 میلی‌متر است و معمولا در عقب دهان و برای دندان‌های عقبی استفاده می‌شود. در برخی از موارد که استخوان‌های فک ارتفاع و پهنای بیشتری دارند، استفاده از این نوع ایمپلنت توصیه می‌شود.
  • انواع ایمپلنت از نظر مراحل کاشت

با توجه به نوع کاشت ایمپلنت و نحوه قرارگیری در فک و دهان نیز ایمپلنت‌ها به ۳ دسته تقسیم می‌شوند. این ۳ دسته عبارت‌اند از:
  • ایمپلنت یک مرحله‌ای

یکی از روش‌های کاشت ایمپلنت است که مستقیما ایمپلنتت در  استخوان فک قرار داده می‌شود. در این روش برشی در لثه ایجاد شده و پایه ایمپلنت در استخوان فک قرار داده می‌شود. معمولا اباتمنت ( بخش فوقانی ایمپلنت) نیز همزمان نصب می‌گردد. در حقیقت در این روش ایمپلنت در داخل استخوان قرار گرفته و نیازی به جراحی برای نصب اباتمنت وجود ندارد. این مسئله زمان فرآیند کاشت ایمپلنت را کاهش می‌دهد و برای افرادی که محدودیت زمانی دارند بسیار مناسب است.
  • ایمپلنت دو مرحله‌ای

در ایمپلنت‌های دو مرحله‌ای چند ماه بعد از جراحی و قرار دادن ایمپلنت، جراح برش کوچکی روی لثه ایجاد کرده و هیلینگ را می‌بندد تا بافت اطراف لثه شکل بگیرد. بعد از مدتی مراحل قالب‌گیری و ساخت پروتز دندان و قرار دادن آن شروع می‌شود. تشخیص و تصمیم اینکه ایمپلنت دو مرحله‌ای یا یک مرحله‌ای انجام شود، بستگی به تشخیص دندانپزشک و شرایط بیمار دارد. در این مطلب کاملتر بخوانید: روش های ایمپلنت دندان
  • ایمپلنت فوری

در این روش کاشت ایمپلنت، فرایند کاشت سریع و پس از کشیدن دندان انجام می‌شود و ایمپلنت در فک قرار می‌گیرد. در روش تک مرحله‌ای و دومرحله‌ای بعد از قرار دادن پایه ایمپلنت در استخوان فک باید چند ماهی صبر کرد تا ایمپلنت جوش بخورد و استخوان فک ترمیم پیدا کند و سپس تاج ایمپلنت و روکش روی آن نصب می‌شود اما در ایمپلنت فوری ایمپلنت ابتدا کاشته می‌شود و بلافاصله روی آن روکشی موقتی ولی کوتاه‌تر گذاشته می‌شود. ایمپلنت فوری برای تمام افراد مناسب نیست و در صورتی که پزشک تشخیص دهد که لثه و فک کاملا سالم است و بیمار محدودیت زمانی داشته باشد، از این روش استفاده می‌کند. همچنین این روش برای افرادی که دندان‌های جلو خود را از دست داده‌اند و یا به‌طور کل دندان ندارند، روش مناسبی است. ایمپلنت فوری زمان کمتری نیاز دارد و معمولا نیاز به جراحی ندارد اما نسبت موفقیت آن نسبت به ایمپلمنت‌های معمولی کمتر است و ممکن است با عوارضی مانند تحلیل استخوان، ناهماهنگی بافت‌های طراف، التهاب و عفونت همراه باشد. در  این مطلب کامل تر بخوانید: ایمپلنت فوری

برای دریافت مشاوره با ما در تماس باشید:

راه های تماس با ما :

آدرس کلینیک مرکزی: تهران، شریعتی، بالاتر از پل سید خندان، خیابان خواجه عبدالله انصاری، پلاک ۱۷۲ طبقه اول، واحد ۵

ایمپلنت دندان

قیمت هر واحد ایمپلنت دندان

قیمت ایمپلنت دندان به عوامل متعددی بستگی دارد و متغیر است. ابتدا باید به‌طور دقیق توسط دندانپزشک بررسی شود سپس با در نظر گرفتن برخی فاکتورها که بر روی هزینه تاثیر می‌گذارند، قیمت نهایی مشخص می‌شود. برخی از موارد تاثیر گذار روی قیمت ایمپلنت دندان عبارت‌اند از :
  • نوع ایمپلنت و مواد مورد استفاده
  • نیاز به جراحی و مقدار آن
  • تعداد دندان‌هایی که نیاز به ایمپلنت دارند
  • موقعیت دندان‌ها در دهان
  • هزینه‌های مربوط به فرآیند ساخت و نصب تاج‌ها یا پروتزها
  • مهارت و تجربه دندانپزشک
  • هزینه‌های احتمالی عکس‌برداری و آزمایشگاه
به این موارد می‌توان بیمه دندانپزشکی را هم اضافه کرد که در قیمت نهایی آن موثر است. این را هم باید در نظر گرفت که در کشورها و مناطق مختلف قیمت‌ها می‌توانند به میزان چشم‌گیری متفاوت باشند.

مزایای ایمپلنت چیست؟

ایمپلنت یکی از موثرترین و ماندگارترین روش‌های جایگزینی دندان‌های از دست رفته است. ایمپلنت دندان مزایای بسیاری دارد و به همین دلیل سبب شده که بین افراد پرطرف‌دار باشد. مهم‌ترین مزایای کاشت ایمپلنت دندان عبارت‌اند از:
  • بهبود عملکرد جویدن وگفتار
  • جلوگیری از فرسایش دندان‌های مجاور
  • داشتن ظاهری مشابه دندا‌های دیگر
  • حفاظت از سلامت استخوان‌های دهان و فک
  • جلوگیری از کج شدن دندان‌های دیگر
  • جلوگیری از تحلیل رفتن استخوان
  • استحکام بالا
  • بهبود زیبایی ظاهری
  • بهبود کلی کیفیت زندگی
  • افزایش اعتماد به نفس

هزینه انجام ایمپلنت دندان در تهران

هزینه‌ انجام ایمپلنت در تهران بر اساس فاکتورهای متعددی مانند تجربه و مهارت دندانپزشک و جراح ایمپلنت متغیر می‌باشد. هرگز نمی‌شود تخمین زد یا هزینه‌ها را به‌صورت حدودی مشخص کرد زیرا بنا به دلایل مختلف و بسته به پیچیدگی کار و موارد مورد استفاده متغیر است. با افزایش تقاضا برای خدمات دندانپزشکی با کیفیت و کارآمد در تهران تعداد زیادی از کلینیک‌ها و متخصصین وجود دارند که ایمپلنت دندان را ارائه می‌دهند. به همین دلیل بهتر است قبل از انجام این کار حتما تحقیق کرده و بهترین متخصص و کلینیک را انتخاب کنید.
برند کشور مبدا محدوده قیمت هر واحد شامل روکش امکان اقساط ۵ ماهه
Sic سوئیس ۲۰ میلیون به بالا بله بله
Bio3 آلمان ۲۰ میلیون به بالا بله بله
اشترومن سوئیس ۳۰ میلیون به بالا بله بله
جراحی و ایمپلنت دندان یک امر مهم است و نیاز به بررسی و تحقیق زیادی دارد. البته راهکارهایی هم برای کاهش هزینه ایمپلنت وجود دارد که می‌توان به انتخاب یک دکتر مجرب و متخصص مناسب اشاره کرد. شاید دندانپزشکان باتجربه هزینه‌های نسبتا بیشتری را از بیمار دریافت کنند اما به واسطه تجربه و کار خوبشان در دراز مدت دیگر هزینه‌های خرابی و ایرادات دندان را پرداخت نخواهید کرد به این علت که کیفیت کارشان بالاتر است و به ندرت بعد از اتمام کارشان خرابی و مشکل به وجود می‌‌آید. پیش از اقدام به ایمپلنت این مطلب را بخوانید: مراقبت های بعد از ایمپلنت

برای دریافت مشاوره با ما در تماس باشید:

راه های تماس با ما :

آدرس کلینیک مرکزی: تهران، شریعتی، بالاتر از پل سید خندان، خیابان خواجه عبدالله انصاری، پلاک ۱۷۲ طبقه اول، واحد ۵

مشاوره فوری تخصصی ایمپلنت دندان

برای ایمپلنت دندان حتما نیاز به بررسی و معاینه یک متخصص باتجربه وجود دارد. شما می‌توانید برای مشاوره فوری و تخصصی با دکتر اردوان صنفی با چندین سال سابقه و با وجود کلینیک بسیار مجهز و استریل در شمال و شمال شرق تهران با شماره‌های درج شده و از طریق لینک وارد سایت شده و نسبت به گرفتن وقت مشاوره اقدام فرمایید. دکتر اردوان صنفی جراح و دندانپزشک، ایمپلنتولوژیست ICOI آمریکا و رئیس دپارتمان دندانپزشکی کانون مربیان فوتبال می‌باشند و با سال‌ها تجربه موفق و هزاران کیس ایمپلنت بهترین درمان را به مراجعه‌کنندگان گرامی ارائه می‌دهند.

دریافت نوبت برای انجام ایمپلنت در تهران

در کاشت ایمپلنت مانند دیگر خدمات دندانپزشکی بسیار مهم است که از چه مواد و برندی استفاده می‌شود و عامل دیگر در موفقت‌آمیز بودن درمان ایمپلنت، تخصص و مهارت دندانپزشک است که بسیار حائز اهمیت است. توجه داشته باشید که مراجعه به مرکز معتبر و دندانپزشک مجرب و متخصص روند درمان را سریع‌تر و موفقیت‌آمیزتر می‌کند. کلینیک تخصصی دندانپزشکی دکتر اردوان صنفی با بیش از ۱۰ سال سابقه موفق در زمینه خدمات زیبایی و درمانی با روش‌های نوین و مهارت بالا در محیطی آرام و مدرن کلیه خدمات دندانپزشکی از جمله ایمپلنت دندان را به شما عزیزان ارائه می‌دهد.  برای دریافت نوبت ایمپلنت و مشاوره می‌توانید با شماره‌های درج شده در صفحه تماس بگیرید. این مطلب هم می تواند برای شما مفید باشد: ایمپلنت دندان به روش دیجیتال ما در کلینیک دکتر صنفی خدماتی دیگری نیز ارائه می دهیم که شامل موارد زیر است:

برای دریافت مشاوره با ما در تماس باشید:

راه های تماس با ما :

آدرس کلینیک مرکزی: تهران، شریعتی، بالاتر از پل سید خندان، خیابان خواجه عبدالله انصاری، پلاک ۱۷۲ طبقه اول، واحد ۵

سوالات متداول: آیا ایمپلنت دندان دردناک است؟

جراحی ایمپلنت دندان معمولاً با بی‌حسی موضعی انجام می‌شود و بیمار دردی احساس نمی‌کند. پس از جراحی ممکن است کمی درد و تورم وجود داشته باشد که با داروهای مسکن قابل کنترل است.

چه مدت طول می‌کشد تا ایمپلنت جا بیفتد؟

مدت زمان جوش خوردن ایمپلنت به استخوان فک به عوامل مختلفی مانند سن بیمار، سلامت دهان و دندان و تراکم استخوان بستگی دارد. به طور معمول، این فرآیند بین 2 تا 6 ماه طول می‌کشد.

چه افرادی کاندیدای مناسبی برای ایمپلنت دندان هستند؟

افرادی که از سلامت عمومی خوبی برخوردار هستند و بیماری‌های مزمنی مانند دیابت کنترل نشده ندارند، کاندیدای مناسبی برای ایمپلنت هستند. همچنین افرادی که استخوان فک کافی برای نگه داشتن ایمپلنت دارند، می‌توانند از این روش درمانی بهره‌مند شوند.

آیا ایمپلنت دندان دائمی است؟

با رعایت بهداشت دهان و دندان و مراجعه منظم به دندانپزشک، ایمپلنت دندان می‌تواند عمر طولانی داشته باشد و حتی تا آخر عمر باقی بماند.

×

سلام دوست من. لبخند شما برای ما مهم است.

برای مشاوره در واتساپ به ما ملحق شوید

× ما آماده ارائه مشاوره هستیم